אירועים קרובים
עברית
English
العربية
בואו להיות שותפים
Close
עברית
English
العربية
קצת עלינו...
דף הבית
אודות בית הגפן
צור קשר
מחלקות בית הגפן
מארג | סיורים, סדנאות ומפגשים
גלריה בית הגפן
המרחב השלישי: חלל לחינוך ואמנות
מחלקת התרבות
תכל'ס | מועדון נוער
תיאטרון אלכרמה
ספרייה ומרכז תרבות
המרכז לדיאלוג ופתרון סכסוכים
לומדים ערבית
אירועים ופעילויות
לפסטיבלים
אירועים קרובים
אירועים שחלפו
|
|
|
كان ועכשיו
תכנית מחקר שנתית
كـــــان ועכשיו
היא תכנית מחקר למעורבות חברתית פוליטית של אמניות ביוזמת ובהנחיית טליה הופמן. התוכנית מתקיימת לאורך השנה וכוללת מחקר תיאורטי וליווי פרקטיקה אמנותית של האמניות המשתתפות.
התכנית
كـــــان ועכשיו
שואפת לבחון דפוסי מחשבה אודות האפשרות לפעול בסביבה המיידית של האמניות. מה היא פעולת-אמנות במקום ובזמן בו כל אחת מאיתנו גרה, כיצד הפעולה הזו מגיבה למקום ובאיזה אופן היא משתלבת או משנה את המבנים החברתיים/פוליטיים בתוכה היא פועלת.
שיטות הלמידה בתכנית בנויות מרב שיח פתוח למחשבה ביקורתית, בה האמניות השותפות הן חלק ממערך ההוראה והלמידה. המפגשים כוללים פרזנטציות ודיונים של האמניות והמנחות; קריאה ושיח במחקרים; ומפגשים עם התארגנויות הפעולות באזור.
עמיתות הקבוצה 2021:
ג׳והינה סעאדה, דלה טרביה, דניאל אלחסיד, חנין מרעי, חנין עאבד, לירוי בר נתן, לנא' ביאדסה, מייסא דאהר, רובא מחאג׳נה, רותם בידס ורחמה חמזה
עמיתות ועמיתים משנים קודמות:
אפי בת אילן, בסמה בדר,ולריה גסלב, יואב ליפשיץ, לירוי בר נתן, נטעלי רון-רז, ספא קדח, ענת זכריה,פאתן אבו-עלי, פתיחה סמעאן, ספי גרשוני.
להורדת קובץ הקטלוג
לרכישת כרטיסים
תודה על פנייתך לבית הגפן
שליחת הבקשה נשלחה בהצלחה
אחזור אליך
חיפוש באתר